ELEKTRA -Obrt za elektro instalacije, svjetleće reklame i rasvjetu, vl. Tihomir Ilić 
ELEKTRA -Obrt za elektro instalacije, svjetleće reklame i rasvjetu, vl. Tihomir Ilić 
Izrada klasičnih i smart house instalacija, dizajn i izvedba rasvjete,
 

Dizajniramo klasične instalacije, kućnu automatiku, smart home (pametna kuća) rješenja. Izrađujemo i montiramo sve tipove instalacija.Nudimo  automatizaciju strojeva.Dizajn i izradu svjetla i reklama

radimo u Bjelovaru , Istri , Puli , Rovinju 

Lokacija
 

ELEKTRA -Obrt za elektro instalacije, svjetleće reklame i rasvjetu, vl. Tihomir Ilić  - Izrada klasičnih i smart house instalacija, dizajn i izvedba rasvjete,

Ulica:Obrovnica 66
Pošta, mjesto:43000 Bjelovar
Telefon:0989299751
E-mail:tiki21@gmail.com
Internet:www.elektrait.hr
Nađite kod nas....
ELEKTRA -Obrt za elektro instalacije, svjetleće reklame i rasvjetu, vl. Tihomir Ilić 

...cijeli spektar rješenja za unutrašnje i vanjsko osvjetljenje. Naš rad promijenit će način na koji vidite svjetlo i na koji živite svoj ambijent.
Od dizajna do gotovog projekta, od problema do rješenja, mi razumijemo svjetlo.
                      Tko smo mi
Naš tim sastoji se od inžinjera elektrotehnike s dodatnim obrazovanjem iz psihologije i light designa, koji je i vrhunski majstor u elektrici. Uz njega, dizajner je i koperant u izradi reklama i unikatnih svijetiljki.
Dizajniramo i montiramo unutrašnje osvijetljenje privatnih i poslovnih prostora, svijetleće unutrašnje ili vanjske reklame, radimo 3D grafiku, osvjetljavamo objekte s klasičnim ili smart upravljanjem.
Garantiramo izvedbu koja daje potpuno sigurnu i energetski efikasnu rasvjetu visokih performansi. Naš cilj je estetski atraktivna rasvjeta koja pruža fiziološki i psihološki komfor, no koja potiče osnovnu funkciju objekta, na primjer, ako se radi o poslovnom objektu prodaju ili promet.
Odlučite se, po potrebi, i za cjelovito rješenje vašeg poslovnog objekta. Efekt rasvjete, svijetlećih reklama i grafička rješenja izdvojit će vas od mase sličnih i učiniti prepoznatljivima. Prava vrsta, promišljeni tip osvjetljenja, najbolji kut, najadekvatnija luminaža, pomažu da vaš prostor postane i ostane poželjan. Svjetlo ne samo da utječe na emocije, nego ih i stvara.

  Obrtnici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji - Sve