Foto video studio Kobra, vl. Goran Grgić
Foto video studio Kobra, vl. Goran Grgić
Najpovoljnije fotografiranje i video-snimanje vjenčanja i svadbi,
 

Fotografski studio utemeljen 1987., orjentiran pretežno na snimanje i fotografiranje vjenčanja i svadbi, kao i svih ostalih obiteljskih i društvenih svečanosti, te izradu fotografija,  foto knjiga i video zapisa u vlastitom digitalnom foto i video laboratoriju.

Lokacija
 

Foto video studio Kobra, vl. Goran Grgić - Najpovoljnije fotografiranje i video-snimanje vjenčanja i svadbi,

Ulica:Matije Gupca 5
Pošta, mjesto:43280 Garešnica
Telefon:098472307
Telefaks:043532505
E-mail:g@foto-studio-kobra.hr
Internet:www.foto-studio-kobra.hr
Najpovoljnije fotografiranje i snimanje vjenčanja i svadbi!
Foto video studio Kobra, vl. Goran Grgić

  Na tragu suvremenih tehnoloških i estetskih trendova, najsuvremenijom digitalnom tehnologijom, već 29 godina zaustavljamo vrijeme i osiguravamo trajne uspomene na sve važne događaje u životima naših klijenata, uvijek s namjerom da im osiguramo točno ono što žele, kako u okviru njihovih pretenzija, tako i mogućnosti. Pomno odabrane i obrađene fotografije, bilo u klasičnoj izvedbi, pa montirane u svadbene albume, bilo u nekoliko verzija tkz. weding book-ova, te unikatno, filmski, obrađen video, jamstvo su da će zaustavljeni trenutak uvijek biti draga uspomena i vjerodostojni svjedok prošlog vremena. 

  Golemo iskustvo više od 700 snimljenih svadbenih svečanosti, te gotovo bezbroj ostalih događaja, naveli su nas da našu okvirnu ponudu formiramo u 4 osnovna "paketa" usluga za rad na svadbenim svečanostima, te tako nudimo kompletnu foto-video uslugu već od 2.800,00 Kn.

   NE BACAJTE SVOJ NOVAC, PRVO, BEZ IKAKVE OBVEZE, NAZOVITE NAS, ILI SE NAVIRITE NA www.foto-studio-kobra.hr, ili facebok Foto-video-studio-Kobra

  Obrtnici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji - Sve