Informatički obrt String
Informatički obrt String
Aplikacije za ugostiteljstvo
 

Programi u ponudi

  • Fiskalne blagajne
  • TRON program za trgovine
  • WUGO touch screen program za ugostiteljstvo
  • WUGO program za ugostiteljstvo
  • WUPEK touch screen program za pekare
  • WUPEK program za pekareNajam programa
Lokacija
 
Poveznice:
 

Informatički obrt String - Aplikacije za ugostiteljstvo

Ulica:Zagrebačka 11
Pošta, mjesto:43000 Bjelovar
E-mail:info@string.hr
Internet:string.hr
String aplikacije za ugostiteljstvo
Informatički obrt String

STRING je tvrtka specijalizirana za izradu aplikacija za ugostiteljstvo, restorane, pekare te aplikacija za obrtnike i specijaliziranih aplikacija koje se izrađuju po narudžbi i želji korisnika.

Aplikacije se izrađuju pod operativnim sustavom Windows, po mogućnostima i zahtjevima korisnika.

Rad se izvodi na najnovijim programskim alatima za izradu aplikativnih programskih rješenja. Za aplikacije rađene za operativni sustav Windows kao razvojni alat koristi se Delphi 2009 i baza podataka Firebird.

Cilj našeg poslovanja je zadovoljiti zahtjeve korisnika u što kraćem roku.

Iz tog proističe da se posao obavlja u zajedničkoj suradnji i kontinuirano, što omogućuje da informacijski sustav korisnika bude prilagodljiv i u službi efikasnog i jeftinijeg poslovanja. Dobar i integralan informacijski sustav donosi uštede u poslovanju!

Naše se iskustvo temelji na znanju i razumijevanju poslovnog sustava tvrtki. Pošto smo se specijalizirali i na proizvodnim programskim sustavima, proizvodnja tvrtke će dobiti integralan informacijski sustav.

Nakon što se postave te profunkcioniraju svi programski sustavi, po zahtjevima korisnika, sklapa se ugovor o održavanju i razvoju programskih paketa, što garantira korisniku da će dobivati nove verzije i odziv u najkraćem roku za cijenu paušalnog održavanja.

Zadovoljan korisnik naša je najbolja reklama.

Od korisnika nismo nikoga izgubili niti napustili, čak i kad su se nalazili u teškim situacijama. Zbog takvog pristupa i upornog rada imamo i zadovoljstvo i mogućnost uzimati onoliko novih korisnika, koliko možemo kvalitetno zadovoljiti, a da to ne ide na teret postojećih korisnika.

  Obrtnici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji - Sve