30 Lis 2018

31. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore u Šibeniku

Pozivamo vas na 31. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK), koji će se održati od 25. do 27. studenoga u Šibeniku, u hotelu „Ivan", u turističkom naselju Solaris.

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, a pokrovitelj Ministarstvo turizma RH.

Na Kongresu se predviđa sudjelovanje velikog broja ugostitelja iz Hrvatske i inozemstva, predstavnika resornih ministarstava, saborskih zastupnika, županijskih čelnika, predstavnika komorskog sustava te drugih uglednih gostiju.

Sudionike očekuju zanimljiva izlaganja i rasprave predstavnika institucija i stručnjaka iz područja ugostiteljstva te komercijalne prezentacije i promocije. Kongres je ujedno prilika za razmjenu iskustva među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje. U radnom dijelu Kongresa razmatrat će se teme od važnosti za ugostiteljsku struku: nužno smanjenje stope PDV-a u ugostiteljstvu na hranu, nedostatak kvalificirane radne snage i problem zapošljavanja u ugostiteljstvu, visoka fiskalna opterećenja, potencijal gastronomije u stvaranju prepoznatljivog turističkog proizvoda, financijski i porezni aspekti kroz nove najave porezne reforme, obrazovanje i problemi u strukovnom školskom sustavu, pregled postojećih obaveza i najava novih, temeljem nove zakonske regulative, prijedlozi i inicijative za podizanje kvalitete u ugostiteljstvu i gastronomiji, i drugo.


Uz radni dio kao temelj Kongresa, planiraju se popratna događanja koja će posjetiteljima približiti ugostiteljsku i turističku ponudu domaćina, kao i proizvođača iz ostalih dijelova Hrvatske.

Organizacijom Kongresa na suvremen i atraktivan način želi se prije svega promovirati struka i njezin dignitet, ali i sama destinacija, grad i županija.

Na Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika pozivaju se ugostitelji, turistički djelatnici, predstavnici institucija, stručnjaci iz područja, kao i ostali zainteresirani.

Mjesto održavanja Kongresa je AMADRIA PARK, Hoteli Solaris, Šibenik. Više informacija o hotelu možete pronaći na amadriapark.com 

 

CIJENE HOTELSKOG SMJEŠTAJA – rezervacija

Specifikacija pojedinih usluga :

Noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 275,00 kn
Noćenje s doručkom u jednokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 440,00 kn
Nadoplata za pansionski obrok i to: buffet ručak 130,00 kn, buffet večera 115,00 kn po osobi.
Svečana završna gala večera 26. studenoga iznosi 250,00 kn.
Boravišna pristojba iznosi 8,00 kn po osobi.
Navedene cijene uključuju PDV.

 

Više informacija o hotelu možete pronaći na amadriapark.com 

Sve vezano za rezervaciju smještaja, akreditacije, uplate, dostavlja se isključivo putem elektroničkog rezervacijskog formulara, koji se popunjava na sljedećoj adresi:

https://www.amadriapark.com/kongres-ugostitelja

Sve upite vezane uz Kongres možete uputiti na kontakt:

Krešimir Tomić 

Telefon : 01/4806 631; 01/4806 666 – centrala

e-mail: cehovi@hok.hr; kresimir.tomic@hok.hr

Pozivamo Vas i ove godine da se odazovete u što većem broju!

  Vijesti - Sve