23 Svi 2023

55. Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam u Celju 2023

Hrvatska obrtnička komora organizirati će i sufinancirati sa 50% cijene standardno uređenog izložbenog prostora kolektivan nastup članova HOK-a na 55. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2023., najvećem obrtničkom sajmu u Republici Sloveniji i u široj regiji, koji će se održati od 13. – 17. rujna 2023. godine na prostoru Celjskog sajma u gradu Celju.

Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba sa preko 1.000 izlagača iz 34 države Svijeta, sa velikom posjetom sajmu (80.000 posjetitelja iz preko 40 država Svijeta) te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu sa potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih  proizvoda i usluga, s ciljem izvoza te dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća: poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inox-a, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, energetiku, opremu za prehrambenu industriju, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, IT opremu, stare zanate i tradicijske obrte, turizam...


U prilogu Vam dajemo pregled osnovnih pokazatelja sajma te informacije i uvijete nastupa u 2023. godini.

Napominjemo da su u prilogu dvije prijavnice za sajam- jedna za članove HOK-a koji imaju pravi sufinanciranog nastupa na sajmu u organizaciji HOK-a, druga za tvrtke koje nisu članovi HOK-a i koje, budu li prijavljivale nastup, imaju punu, ne sufinanciranu cijenu nastupa u organizaciji HOK-a.

Uz prijavnice tu je i privola za davanje i korištenje osobnih podataka izlagača samo u svrhu pripreme, prijave nastupa i promidžbe izlagača HOK-a na sajmu u Celju 2023. godine.

  Vijesti - Sve