23 Pro 2022

Cvjećarska radionica - 20.-22.01.2023. - Zagreb

Cvjećarska radionica - 20.-22.01.2023. - Zagreb

20, 21. i 22.01. 2023. godine u dvorani Matice obrtnika, Ilica 49, Zagreb s temom: „UMJETNOST BOJE U SVIM ASPEKTIMA, METODE I SHEME ZA SAVRŠENU KOMBINACIJU I HARMONIJU“ Obrtnička komora Zagreb i Ceh cvjećara Obrtničke komore Zagreb u suradnji s organiziraju trodnevnu praktičnu radionicu.


Dodatne informacije moguće je dobiti od predsjednice Ceha cvjećara OKZ Rafaele Petrinić mailom ela.petrinic@gmail.com ili telefonom na 091 4444 014.

Ivan Bergh floral school je internacionalna škola za floriste, koja surađuje sa Flornetom, čiji je cilj osposobiti inovativne floriste bez ograničenja diktiranih stereotipima ili klasifikacijama. Učenici ovog tečaja naučiti će iskoristiti prostorno svoje znanje, oblikovati svoje ideje i maštu bez ograničenja diktiranih prostorom, te korištenjem raznih materijala cvijet učiniti jedinstvenim.

Učitelj Ivan Bergella osim bogatog iskustva u natjecanjima ( prvenstvo Italije, međunarodna natjecanja), međuarodni je sudac te njegova škola surađuje sa školama i učiteljima poput Daniela Santamaria, Natalie Zhizhko, Pirje Koppi…

Isto tako uvijek je prisutan na svim florističkim događanjima, sudjeluje u organizaciji Europa cup-a Genova, prezentacije na Europa cup-u Katowice, Fleramour Bilzen, dio je Floralfundamentals family, organizator Arteflorando izložbe cvijeća i natjecanja u Leveranu… 

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Pozivnica page-0002
Pozivnica page-0003
  Vijesti - Sve