Edukacijska radionica na temu gastro i eno turističkog proizvoda, 14.6.2017., Opatija
Edukacijska radionica na temu gastro i eno turističkog proizvoda, 14.6.2017., Opatija
Edukacijska radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda će se održati u Hotelu Ambasador u Opatiji, u srijedu, 14.06.2017. Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.
Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prvenstveno chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.
Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri.
Broj mjesta je ograničen, odnosno prima se do najviše 100 sudionika.
Hrvatska obrtnička komora zaprima prijave najkasnije do ponedjeljka 12. lipnja do 16.00 sati.
Ove jeseni planiraju se još 2 radionice za kontinentalni dio Hrvatske koje će se održati u Zagrebu i Osijeku.
Program radionice:
Opatija 14.06.2017, Hotel Ambasador
09:00- 9:30 Registracija uzvanika
09:40-10:15 „Tradicionalno i moderno u gastronomiji“ Chef Filippo Saporito, 1 Michelin*, član JRE, restoran La leggenda dei frati, Firenze, Italija
10:15-11:00 „Slatki dašak za lijepo sjećanje“, Chef slastičar Ombrett Giovannini, restoran La leggenda dei frati, Firenze, Italija
11:00-11:30 Brendiranje putem društvenih mreža“, Elena Schipani, Manager za marketing u prehrambenom sektoru, Treviso, Italija
11:30-12:00 Pauza za kavu
12:00-12:35 „Glava u zvjezdicama“, Chef Lionel Levy, 1 Michelin * InterContinental – Hotel Dieu, Marseille, Francuska
12:40-13:30 „Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“, Mira Šemić, WSET sommelier, Ljubljana, Slovenija
13:30 –14:20 „Sljubljivanje hrane i vina / hrvatske autohtone sorte“, Klaudio Jurčić, sommelier, Opatija, Hrvatska
14:30 Tasting s potpisom Michelinovih chefova
Način prijave:
Budući da je ograničen broj mjesta, način prijave biti će po principu što ranije prijave, odnosno do popunjavanja mjesta.
Prijavu je potrebno poslati na e-mail: cehovi@hok.hr s Vašim imenom i prezimenom, radnim mjestom/funkcijom, nazivom ugostiteljskog objekta, e-mail adresom te web stranicom.
U slučaju dodatnih pitanja molimo kontaktirati Krešimir Tomić, tel 01/4806 631, cehovi@hok.hr , kresimir.tomic@hok.hr