24 Svi 2024

Individualno savjetovanje HAMAG-BICRO u Obrtničkoj komori Bjelovar

Dana 23. svibnja 2024. godine u prostorijama Obrtničke komore Bjelovar održano je savjetovanje o mogućnostima financiranja koje nudi HAMAG-BICRO.


23. svibnja 2024. godine u prostorijama Obrtničke komore Bjelovar održano je individualno savjetovanje zainteresiranim obrtnicima s područja Bjelovarsko-bilogorske županije o dostupnim mogućnostima financiranja koje nudi HAMAG- BICRO, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Ispostava Bjelovarsko-bilogorske županije. Savjetovanje su održale Voditeljica ispostave Bjelovar, Dragana Štaba Posavac i Ena Kratofil, mag.oec. Sektor za podršku poduzetništva, koordinaciju i međunarodnu suradnju, Ispostava Virovitičko-podravske županije.

Obrtnici su na individualnom savjetovanju, ovisno o interesu, upoznati sa trenutno dostupnim:

                    - EFRR Mali zajmovi za obrtna sredstva

                   - EFRR Mali zajmovi za investicije,

                   - Obrtna sredstva SP ZPP- za poljoprivrednike.

Za bespovratna  sredstva otvoren je poziv Inovacijski vaučeri za MSP.

O svemu navedenom mogli su se informirati obrtnici koji su se prijavili na individualno savjetovanje u trajanju od 30-45 minuta. Toga dana je pet obrtnika dobilo detaljne informacije o financijskim mogućnostima ovisno o iskazanom interesu.

Također je dogovoren ovakav vid suradnje između Obrtničke komore BBŽ i HAMAG-BICRO o redovnom savjetovanju obrtnika ovisno o njihovim novim mogućnostima financiranja.

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

20240523 125214
20240523 113036
20240523 112429
  Vijesti - Sve