08 Velj 2023

Izložba cvijeća "Novi počeci" i besplatna prezentacija za cvjećare - Koprivnica, 27.2.2023.g

U ponedjeljak, 27. veljače 2023. godine u 17,00 sati u Muzeju grada Koprivnice, Trg Leandera Brozovića 1, bit će otvorena izložba cvijeća pod nazivom „Novi počeci”.

Organizatori izložbe su Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Koprivnica (Sekcija cvjećara), Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Muzej grada Koprivnice.


U okviru izložbe cvijeća, bit će organiziran i Sajam starih zanata kojim će se predstaviti obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije, a posjetiteljima će na dan otvorenja izložbe predstaviti stare zanate našega kraja. Sajam će biti moguće posjetiti u prostorima Muzeja grada Koprivnice, u ponedjeljak, 27. veljače od 17,00 do 20,00 sati.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete Muzej grada Koprivnice, izložbu cvijeća „Novi počeci” i Sajam starih zanata na dan otvorenja, u ponedjeljak 27. veljače u 17,00 sati! Također, pozivamo sve zainteresirane cvjećare na besplatnu prezentaciju / edukaciju „Z Pušlekovog vrta” koja će biti održana u ponedjeljak, 27. veljače 2023. godine u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica u 13,00 sati.

  Vijesti - Sve