14 Ožu 2018

Obavijest obrtima i poduzećima koji posjeduju licencu za prijem naučnika-slobodna naučnička mjesta za šk. god. 2018./2019.

Obavijest obrtima i poduzećima koji posjeduju licencu za prijem naučnik

Ukoliko posjedujete licencu za prijem naučnika na praktičnu nastavu i vježbe naukovanja molimo Vas da u priloženoj prijavnici iskažete slobodna naučnička mjesta za školsku godinu 2018./2019. za učenike koji se školuju po jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO) za obrtnička zanimanja.

Podaci su nam potrebni za potrebe planiranja upisa učenika u obrtničke i srednje strukovne škole kako bismo svim učenicima koji žele upisati obrtničke i srednje strukovne škole osigurali mjesto pohađanja praktične nastave i vježbi naukovanja.


Ujedno Vam dostavljamo i poveznicu na Vodič za poslodavce za naukovanje Hrvatske obrtničke komore s korisnim informacijama o naukovanju, potporama izvođačima praktične nastave i vježbi naukovanja i postupku izdavanja dozvole (licencije):

http://supportapprenticeships.eu/hr/vodic-za-poslodavce-za-naukovanje/

Napominjemo kako se potpore Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta dodjeljuju samo tvrtkama koje izvode praktičnu nastavu i vježbe naukovanja za učenike koji se obrazuju po jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO).

Isto tako, stipendije Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta dodjeljuju se učenicima koji se školuju po jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO).

Temeljem Vaše prijavnice informirat ćemo Vas o navedenim potporama nakon objave natječaja .

Ispunjenu prijavnicu molimo dostavite na e-mail: obrazovanje-bj@hok.hr,  ili fax: 043/ 241 280 ,  ili na adresu Obrtnička komora Bjelovarsko-bilogorske županije, Junija Palmotića 1, 43000 Bjelovar

Preuzmite dokument:

  prijavnica_za__prijem_naucnika.doc   (39 KB)
 
  Vijesti - Sve