06 Ožu 2023

Potpisan sporazum o sufinanciranju projekata i aktivnosti Obrtničke komore Bjelovar i BBŽ

Potpisan sporazum o sufinanciranju projekata i aktivnosti Obrtničke komore Bjelovar i BBŽ

Predsjednik Obrtničke komore Bjelovar Damir Pavec je danas sa županom Markom Marušić potpisao sporazum o sufinanciranju projekata i aktivnosti županijske Obrtničke komore za 2023. godinu. 

Bjelovarsko-bilogorska županije za Obrtničku komoru izdvojila je bespovratna sredstva koja će se koristiti za očuvanje i promociju naših obrtnika s područja županije te razvoj njihove konkurentnosti. Bjelovarsko-bilogorska županija će tijekom godine putem javnog poziva mjera za gospodarstvo iz županijskog proračuna izdvojiti 265 tisuća eura za razne mjere poticaja za gospodarstvo.

Nakon potpisivanja sporazuma razgovaralo o mjerama koje će biti predmet Javnog poziva. Mjere su zajednički kreirali predstavnici Županijske gospodarske komore, Obrtničke komore Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorske županije.  


Predsjednik Obrtničke komore Damir Pavec je zahvalio Županiji na ovoj i svim drugim potporama na koje obrtnici mogu računati. Istaknuo je dobru suradnju prije svega jer se uvažava mišljenje i prijedlozi obrtnika kod osmišljavanja mjera.

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Potpisivanje ugovora hok bbY (5)
Potpisivanje ugovora hok bbY (2)
  Vijesti - Sve