06 Velj 2020

Prezentacija Panonskog drvnog centra kompetencija Virovitica za obrtnike-drvoprerađivače

Obrtnička komora Bjelovar u suradnji s Panonskim drvnim centrom kompetencija Virovitica poziva obrtnike koji se bave drvoprerađivačkom djelatnošću, popravkom namještaja i pokućanstava, proizvodnjom namještaja, proizvodnjom građevne stolarije i elemenata.


Prezentacija usluga će se održati u srijedu,12. veljače 2020. g. u prostorijama

Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije,

Junija Palmotića 1, Bjelovar

s početkom u 16.00 sati.

Predviđeno trajanje prezentacije je sat vremena.

Što je Panonski drvni centar kompetencija Virovitica?

Panonski drvni centar kompetencija  Virovitica  je stručni centar osnovan 2016. godine. Izgrađen je i financiran bespovratnim sredstvima Europske unije, po uzoru na europske centre kompetencija. Još  uvijek je jedini centar kompetencija za drvno-prerađivački sektor u Hrvatskoj koji na jednom mjestu nudi kompletnu uslugu „od ideje do realizacije/prezentacije proizvoda“.

 Trendovi drvno-prerađivačke industrije stalno traže poboljšanje prodajnog asortimana. Panonski drvni centar kompetencija, omogućit će Vam novi dizajn ili redizajn postojećih proizvoda, izradu tehničkih specifikacija za proizvode prema vašim tehnologijama proizvodnje kao i izradu uzoraka proizvoda, te edukaciju za drvno-prerađivački sektor.

Centar raspolaže suvremenom opremom za proizvodnju i testiranje namještaja kao i suvremeni foto studij za izradu kataloga proizvoda. Strojeve možete unajmiti ili dati svoj proizvod na doradu u nekoj od faza proizvodnje. U razvoju proizvoda,  Centar nudi modernu 3D tehnologiju za modeliranje, skeniranje i printanje  proizvoda.

Dosadašnje reference Panonskog drvnog centra kompetencija govore da im se možete obratiti s punim povjerenjem.

Prijave za sudjelovanje na prezentaciji primamo na:

Tel: 043/242 242

E-mail: ok.bjelovar@hok.hr

 

  Vijesti - Sve