26 Lip 2024

Proširena poslovna suradnja Obrtničke komore BBŽ i Bjelovarskog sajma

Dugogodišnja poslovna suradnja između Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije i Bjelovarskog sajma dodatno je proširena na tematski dan "Dan obrtnika Bjelovarsko -bilogorske županije" na budućem Jesenskom sajmu. 


U prostorijama Obrtničke komore Bjelovar, 25.06.2024. godine održan je sastanak između predstavnika Obrtničke komore Bjelovar i predstavnika Bjelovarskog sajma.

Osnovni cilj sastanka bio je fokusiran na promidžbi i promociji obrtnika i obrtničkih zanimanja tijekom održavanja Jesenskog sajma. 

Osim dosadašnje suradnje koja je vezana uz nastupe obrtnika na sajmu, dogovoreno je da se drugi dan Jesenskog sajma tematski proglasi kao DAN OBRTNIKA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE. Oko održavanja Jesenskog sajma i Dana obrtnika BBŽ preuzete su dodatne obveze vezane uz organizaciju tematskog dana ali i cjelokupnog održavanja Jesenskog sajma. 

Takvom suradnjom Obrtnička komora sa pripadajućim Udruženjima obrtnika i obrtnicima iz cijele županije na sajamaskom prostoru upoznati će prisutne sa mogućnostima koje pružaju obrtnička zanimanja i obrtnici kao poslodavci kroz prezentacije, edukacije, video materijale, panel rasprave i ostale aktivnosti.

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Img-20240625-wa0001
Img-20240625-wa0000
  Vijesti - Sve