06 Ruj 2019

Upravni odbor Hrvatske obrtničke komore i potpisivanje Povelje prijateljstava

U četvratk, 5. rujna 2019. imali smo čast održati sjednicu Upravnog odbora Hrvatske obrtničke komore koja se je održala u Hotelu Garić u Garešnici. Nakon održanog Upravnog odbora potpisana je Povelja prijateljstva između Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije i Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije.


Usudimo se istaknuti da je ovo povijesni trenutak za Obrtničku komoru Bjelovarsko-bilogorske županije na kojem smo imali dvostruku čast.

S jedne strane smo ugostili 19 predsjednika područnih obrtničkih komora rasprostranjenih po županijama RH. Upravni odbor Hrvatske obrtničke komore čini 20 predsjednika područnih komora na čelu s predsjednikom Hrvatske obrtničke komore, gosp. Dragutinom Ranogajcem.

S druge strane potpisana je Povelja prijateljstva između Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske i Bjelovarsko-bilogorske županije. Poveljom je definirana suradnja između obrtnika Splitsko dalmatinske i naše županije s naglaskom na prijateljska okupljanja obrtnika, njihovih obitelji i radnika te građana dviju županija, a na načelima jednakosti, uzajamnog poštovanja i zajedničke dobrobiti. Temelj Povelje je čuvanje i zaštita tradicionalnih obrta, te njegovanje kulturne i povijesne vrijednosti dvaju županija.         

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

1567774823499
  Vijesti - Sve