08 Srp 2008

Uvođenje HACCP sustava - radionica za pekare održana, slijedi seminar za ugostitelje i trgovce

U zajedničkoj organizaciji HGK – ŽK Bjelovar i Obrtničke komore Bjelovar u Bjelovaru je u cjelodnevnom trajanju u petak 04.07.2008. g. održana radionica o uvođenju HACCP sustava u pekarstvu.


Nazočni obrtnici i vlasnici tvrtki u pekarskoj branši iz Bjelovara, Daruvara, Končanice, Hercegovca i Vel. Trojstva jednoglasni su u ocjeni da ime je voditeljica radionice mr.sci. Nevenka Gašparac iz Centra za kvalitetu Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu na izuzetno pristupačan način uspješno i kvalitetno predočila i približila ovu problematiku, te ih praktično upoznala s izradom HACCP plana u njihovim pogonima.
Već za srijedu 09.07.2008. g. s početkom u 10,00 sati zakazano je održavanje seminara na temu “Implementacija HACCP – a u prehrambenom lancu – trgovina i ugostiteljstvo”.
Članovima ovih cehova u HOK – Obrtničkoj komori Bjelovar i strukovnih grupa u HGK – ŽK Bjelovar pravovremeno su dostavljeni pozivi za sudjelovanjem na seminaru koji se održava u Bjelovaru u velikoj sali HGK – ŽK Bjelovar.
Uvjereni smo da će gđa Nevenka Gašparac i ovom prilikom upznati naše podutetnike s izuzetno važnom problematikom koja neizbježno dobiva na aktualnosti približavanjem roka obvezne primjene HACCP-a (01.01.2009.g.).

  Vijesti - Sve