BJELOVAR-INFO MEDIJ
BJELOVAR-INFO MEDIJ
Bjelovar-info medij obrt za medijske usluge, reklame i fotografiranje
 

BJELOVAR-INFO MEDIJ  je obrt za medijske usluge s punih 16 godina poslovanja. Obrt je specijaliziran za  pisanje članaka, promociju obrta i tvrtki, fotografiranje sastanaka, konferencija, izložbi, smotri, susreta, izradu loga, bannera i reklama, snimanje prezentacijskih filmova, snimanje konferencija te svih ostalih važnih događaja.

Lokacija
 

BJELOVAR-INFO MEDIJ - Bjelovar-info medij obrt za medijske usluge, reklame i fotografiranje

Ulica:Gundulićeva 6
Pošta, mjesto:43000, Bjelovar
Telefon:098/ 934-92-33
E-mail:info@bjelovar.info
Internet:www.bjelovar.info
BJELOVAR-INFO MEDIJ - obrt za medijske usluge i promociju obrtnika i poduzetnika
BJELOVAR-INFO MEDIJ

BJELOVAR-INFO MEDIJ - obrt za medijske usluge i promociju obrtnika i poduzetnika sa sjedištem u Bjelovaru, u ulici Ivana Gundulića 6. Obrt je specijaliziran za  pisanje članaka, promociju obrta i tvrtki, fotografiranje sastanaka, konferencija, izložbi, smotri, susreta, izradu loga, bannera i reklama, snimanje prezentacijskih filmova, snimanje konferencija te svih ostalih važnih događaja. Navedene usluge pružamo već 16 godina i cilj nam je da naši poslovni partneri budu zadovoljni jer partnerstvo iziskuje poštovanje i njegovanje što je svih ovih šesnaest godina glavna misija portala www.bjelovar.info i obrta Bjelovar-info medij.

Iza nas je velika kolekcija snimljenog materijala, fotografija, članaka te brojnih reklama. Usluge pružamo na području cijele Hrvatske . Stoga se odlučite za najbolju reklamu na portalu www.bjelovar.info i Facebooku portala: www.facebook.com/bjelovarinfo/ .

  Obrtnici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji - Sve