PIRŠLJIN obrt za proizvodnju i usluge, vl. Jadranka Piršljin
PIRŠLJIN obrt za proizvodnju i usluge, vl. Jadranka Piršljin
Vulkanizerske usluge i proizvodnja gumene galanterije
 

Pod imenom PIRŠLJIN postojimo od 2009.g. kao nastavak na obrt PEĆINA i imamo preko 35 godina kontinuiranog rada i iskustva u proizvodnji gumene i metalne galanterije te vulkanizerskih usluga. U ponudi imamo proizvode za drvnu, tekstilnu, naftnu, prehrambenu, mesnu, mlinsku, papirnu i ostale industrije, a posebno i veliku ponudu artikala za poljoprivredne strojeve.

Lokacija
 

PIRŠLJIN obrt za proizvodnju i usluge, vl. Jadranka Piršljin - Vulkanizerske usluge i proizvodnja gumene galanterije

Ulica:Kralja Zvonimira 3
Pošta, mjesto:43240 Čazma
Telefon:043771666
Telefaks:043771666
E-mail:pirsljin@gmail.com
Internet:pirsljin.hr
Proizvodi od gume i vulkanizerske usluge
PIRŠLJIN obrt za proizvodnju i usluge, vl. Jadranka Piršljin

Proizvodnja gumene i metalne galanterije. U ponudi imamo preko 1000 artikala i dugogodišnju tradiciju rada i kvalitete. Posebno bi izdvojili poljoprivredni program gdje osim proizvoda nudimo i vulkanizerske usluge za sva vozila od bicikla do radnih strojeva, traktora i kamiona. Radimo proizvode za sve vrste industrija te smo uvijek otvoreni za nove izazove i proizvodnju nečeg novog ukoliko postoji potreba.Izdvojili bi iz ponude membrane, manđete, semeringe, O-prstene, povratne ventile, selen blokove, amortizere, nosače, spojke, tarenice, gume za šer mašine, spojnice zidnih obloga itd.

Isto tako kod nas možete napraviti optiku kotača (špur) na svim vrstama vozila, te naravno sve ostale vulkanizerske usluge (montiranje, popravak zračnica ili vanjskih guma, te balansiranje). Obratite nam se s povjerenjem jer mi smo ovdje radi Vas.

  Obrtnici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji - Sve