GTB Gumeno tehnička brtvila, vl. Ivica Ćurić
GTB Gumeno tehnička brtvila, vl. Ivica Ćurić
Proizvodnja gumenih proizvoda širokog spektra primjene
 

Obrt „G.T.B. Gumeno Tehnička Brtvila“ osnovan je 1994. godine sa sjedištem i proizvodnim pogonom u Velikom Korenovu 6, 43000 Bjelovar, gdje se nalazi i danas. 

Dugogodišnje iskustvo i kvaliteta proizvoda jamče Vam našu ozbiljnost u poslovanju. 

Lokacija
 

GTB Gumeno tehnička brtvila, vl. Ivica Ćurić - Proizvodnja gumenih proizvoda širokog spektra primjene

Ulica:Veliko Korenovo 6
Pošta, mjesto:43000 Bjelovar
Telefon:098239628
Telefaks:043237628
E-mail:ivicacuric.gtb@gmail.com
Internet:www.gtb.hr
GTB Gumeno tehnička brtvila, vl. Ivica Ćurić

Bavimo se proizvodnjom raznih gumenih proizvoda široke namjene, koje uključuje „O“ prstenove, manžete (hidraulične i pneumatske), gumene nosače, vakum gume, gumene membrane, zaštitne harmonike, gumeno – metalne nosače i slično te vršimo usluge gumiranja. Proizvodimo i brtvila široke namjene za građevinarstvo, industriju, poljoprivrednu mehanizaciju i domaćinstvo. U našem proizvodnom programu trenutno se nalazi više od 5.000 proizvoda.

Također i proizvodimo sve vrste brtvi po želji naručioca, po uzorku ili nacrtu, od raznih materijala (guma, klingerit, pluto, filc, teflon, grafit itd.) te se bavimo proizvodnjom raznih gumenih proizvoda procesom lijevanja sirove gume (vrste gume NR, NR SBR, EPDM, NBR, silikon, viton, guma-metal).

Svi materijali koje koristimo u proizvodnji su visoke kvalitete i atestirani su od strane proizvođača. Obratite nam se s povjerenjim i Vašim upitom, a mi ćemo u najkraćem roku riješiti Vaš zahtjev.

  Obrtnici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji - Sve