Studio Kreative
Studio Kreative
Web dizajn i grafički dizajn
 

Studio kreative je dizajnerski studio sa desetogodišnjim iskustvom u web i grafičkom dizajnu.
Izrađujemo kreativne i funkcionalne web stranice, portale i web shopove na CMS sustavima.
Optimiziramo stranice kako bi postigle bolju poziciju na tražilicama, veću posjećenost, i time vam donijele veću zaradu.
Osmišljavamo logotipe, izrađujemo knjige grafičkih standarda, dizajniramo posjetnice, kataloge, brošure te radimo pripremu za tisak.
Vjerujemo da vrhunski dizajn nastaje iz strasti i želje za stalnom promjenom, učenjem i svladavanjem izazova.

Lokacija
 
Poveznice:
 

Studio Kreative - Web dizajn i grafički dizajn

Ulica:Brune Bušića 3
Pošta, mjesto:43000 Bjelovar
Telefon:+385 99 689 0441
E-mail:prodaja@studio-kreative.hr
Internet:studio-kreative.hr
Web usluge i grafičke usluge
Studio Kreative

IZRADA WEB STRANICA

Možemo napraviti stranicu kakvu zamislite ili možemo zamisliti stranicu za vas!

Web stranice radimo u CMS-u, najsuvremenijim alatima i programskim jezicima, kako bi bile što ljepše, brže, funkcionalnije i prilagođene svim vrstama uređaja - od mobitela i tableta do velikih monitora.

Svaka web stranica koju radimo je jedinstvena i svakom klijentu nudimo originalan custom made dizajn. Veliku pažnju posvećujemo detaljima dizajna, izboru fontova i slika, kao i izboru glavnih i sporednih boja, pozadina, efekata.

Prilikom izrade web stranica vodimo se najvišim standardima kvalitete i zadovoljstva naših klijenata.

IZRADA WEB SHOPA

Izrada web shopa je, ako je shop odrađen profesionalno i kvalitetno, jedno od najpovoljnijih i najboljih ulaganja u vaše buduće poslovanje.

Svakom projektu izrade web shopa pristupamo individualno i stavljamo veliki naglasak na potrebe klijenta. Pobrinuti ćemo se da doživljaj kupovanja u vašoj trgovini bude ugodan, intuitivan, pregledan i u potpunosti prilagođen svim uređajima.

Web shopovi koje isporučujemo podržavaju sve Payment gateway sustave u Hrvatskoj, PayPal, te plaćanje virmanom i pouzećem. Sve narudžbe se prate i uvijek imate dostupne podatke o poslovanju web shopa, realiziranim transakcijama i ostalim bitnim parametrima.

Nakon što završimo sa izradom web trgovine, moći ćete na jednostavan način mijenjati sve podatke na stranici, dodavati nove artikle ili uređivati postojeće.

  Obrtnici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji - Sve