Studio Kreative
Studio Kreative
Web dizajn i grafički dizajn
 

Studio kreative je dizajnerski studio sa desetogodišnjim iskustvom u web i grafičkom dizajnu.
Izrađujemo kreativne i funkcionalne web stranice, portale i web shopove na CMS sustavima.
Optimiziramo stranice kako bi postigle bolju poziciju na tražilicama, veću posjećenost, i time vam donijele veću zaradu.
Osmišljavamo logotipe, izrađujemo knjige grafičkih standarda, dizajniramo posjetnice, kataloge, brošure te radimo pripremu za tisak.
Vjerujemo da vrhunski dizajn nastaje iz strasti i želje za stalnom promjenom, učenjem i svladavanjem izazova.

Lokacija
 
Poveznice:
 

Studio Kreative - Web dizajn i grafički dizajn

Ulica:Brune Bušića 3
Pošta, mjesto:43000 Bjelovar
Telefon:+385 99 689 0441
E-mail:prodaja@studio-kreative.hr
Internet:studio-kreative.hr
Web usluge i grafičke usluge
Studio Kreative

IZRADA WEB STRANICA

Možemo napraviti stranicu kakvu zamislite ili možemo zamisliti stranicu za vas!

Web stranice radimo u CMS-u, najsuvremenijim alatima i programskim jezicima, kako bi bile što ljepše, brže, funkcionalnije i prilagođene svim vrstama uređaja - od mobitela i tableta do velikih monitora.

Svaka web stranica koju radimo je jedinstvena i svakom klijentu nudimo originalan custom made dizajn. Veliku pažnju posvećujemo detaljima dizajna, izboru fontova i slika, kao i izboru glavnih i sporednih boja, pozadina, efekata.

Prilikom izrade web stranica vodimo se najvišim standardima kvalitete i zadovoljstva naših klijenata.

IZRADA WEB SHOPA

Izrada web shopa je, ako je shop odrađen profesionalno i kvalitetno, jedno od najpovoljnijih i najboljih ulaganja u vaše buduće poslovanje.

Svakom projektu izrade web shopa pristupamo individualno i stavljamo veliki naglasak na potrebe klijenta. Pobrinuti ćemo se da doživljaj kupovanja u vašoj trgovini bude ugodan, intuitivan, pregledan i u potpunosti prilagođen svim uređajima.

Web shopovi koje isporučujemo podržavaju sve Payment gateway sustave u Hrvatskoj, PayPal, te plaćanje virmanom i pouzećem. Sve narudžbe se prate i uvijek imate dostupne podatke o poslovanju web shopa, realiziranim transakcijama i ostalim bitnim parametrima.

Nakon što završimo sa izradom web trgovine, moći ćete na jednostavan način mijenjati sve podatke na stranici, dodavati nove artikle ili uređivati postojeće.

INTERNET MARKETING

Da bi web stranica služila svrsi treba biti visoko pozicionirana na tražilicama, odnosno treba se prikazivati među prvim rezultatima pretrage na Google-u za relevantne ključne riječi.

Dobar Internet Marketing poboljšava vidljivosti vaše web stranice u tražilicama, odnosno u rezultatima pretrage.

Osnovni cilj Internet Marketinga i SEO optimizacije je osvajanje što viših pozicija u rezultatima pretraživanja za najvažnije ključne riječi, što onda uzrokuje povećanje posjećenosti vaših web stranica, a time i veću zaradu za vas smile

DIZAJN I IZRADA LOGOTIPA

Izrada i dizajn logotipa je središnji često najvažniji dio vizualnog identiteta tvrtke.

Logo prenosi važnu poruku o samom poslovanju i njegovim karakteristikama te stvara općenitu sliku o brendu. Vašim se logotipom vizualno predstavljate, stoga je važno da bude različit, prepoznatljiv, prikladan, praktičan i jednostavne grafičke forme.

Pametno osmišljen logotip uvijek ostavlja mjesta za razvoj i nadogradnju brenda.

GRAFIČKI DIZAJN

Dobar dizajn čini veeeliku razliku smile

Dizajn je komunikacija. Grafički dizajn je svuda oko nas, u svemu što radimo, vidimo i kupujemo. Zato je jako važno da dizajn bude kvalitetno odrađen i da prenese poruku koju želite.

Dobar dizajn je uvijek u službi korisnikovih potreba.

Možemo vam ponuditi oblikovanje svih elemenata u poslovnoj komunikaciji, promociji i oglašavanju, kao i pripremu za tisak:
- dizajn memoranduma, letaka i brošura
- oblikovanje flayera i plakata
- dizajn cjenika i posjetnica

  Obrtnici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji - Sve