06 Svi 2024

Gastro-flora u Garešnici

Gasto-flora u Garešnici -  tradicionalna 13. županijska obrtnička manifestacija i ove godine, uz domaćine, okupila je brojne obrtnike iz svih krajeva Hrvatske.


Gastro-flora, s više od 40 izlagača, u subotu, 04. svibnja u središtu Garešnice okupila je mnoštvo obrtnika iz svih krajeva lijepe naše koji su pripremali svoje delicije.

13. po redu obrtnička gastro izložba Bjelovarsko- bilogorske županije i ove godine, uz domaćine, okupila je obrtnike iz cijele Hrvatske koji su u Moslavini pripremali specijalitete iz svog zavičaja i time obogatili kulinarsku ponudu. Od 17 sati posjetitelji su mogli uživati u okusima prženih ribica, fiša, roštilja, pašte sa gljivama, srnećeg, u suhomesnatim proizvodima, sirevima, štruklama, knedlima te ostalim slasticama koji su mamili svojim mirisima, bojama i okusima.

Gastro manifestaciju posjetio je župan BBŽ Marko Marušić, koji je tom prilikom istaknuo da su obrtnici vrlo bitan segment našeg gospodarstva, pohvaljuje ovakvu manifestaciju jer iz prve ruke u razgovoru sa obrtnicima može poslušati njihove probleme i prijedloge.

Prisutne posjetitelje pozdravio je i gradonačelnik grada Garešnice Josip Bilanđija, predsjednik HOK-e Dalibor Kratohvil, predsjednik  Obrtničke komore BBŽ Damir Pavec te domaćin predsjednik Udruženja obrtnika Garešnica Željko Buđina. 

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Dsc 2893
Dsc 2899
Dsc 2905
Dsc 2910
Dsc 2929
Dsc 2931
Dsc 2933
Dsc 2937
Dsc 2941
  Vijesti - Sve