18 Lip 2007

Hrvatsko – flamanski poslovni susret

Hrvatska obrtnička komora i Flamanska udruga malih i srednjih poduzetnika (UNIZO) pozivaju Vas na hrvatsko – flamanski poslovni susret, koji će se održati u srijedu, 27. lipnja u HOK-u, Ilica 49, Zagreb, s početkom u 9.00 sati.


Poslovni susret organiziran je u dva dijela. U prvom dijelu organizirani su poslovni razgovori s dva flamanska poduzeća, koja će predstaviti svoje poslovanje i mogućnost suradnje s Hrvatskom. Drugi dio susreta odnosi se na okrugli stol na kojem će se raspravljati o izvoznim potencijalima obrtnika i malih poduzetnika s naglaskom na praktične probleme i poslovne mogućnosti koje su neiskorištene.


Na poslovnim razgovorima predstavit će se dva poduzeća iz Flandrije/Belgije:
Poduzeće «MostforWater» – poduzeće koje se bavi sistemskim rješenjima i izradom softwerskih podloga za poduzetnike koji se bave zbrinjavanjem otpadnih voda i proizvodnjom opreme i pročišćivaća otpadnih voda, te regulatora istih. Više informacija kao i kompletne kontakte navedenog poduzeća možete naći na Internet stranici: http://www.mostforwater.com.

Poduzeće «ERBEKO» – poduzeće je inženjerski ured specijaliziran za energetske projekte za industriju i velike zgrade javnog i uslužnog sektora, namijenjene građevinarima i građevinskim stručnjacima, koje nudi rješenja adekvatne izgradnje objekata ponajviše u gore navedenim gospodarskim sektorima. Više informacija kao i kompletne kontakte navedenog poduzeća možete naći na Internet stranici: http://www.erbeko.com.

Navedeni poslovni razgovori bit će prilika za sklapanje novih međunarodnih kontakata i informiranje o flamansko/belgijskom tržištu i EU. Molimo Vas da prenesete zainteresiranim obrtnicima na Vašem području informacije i iskoristite ovu poslovnu mogućnost. Molimo ispunjenu prijavu poslati na adresu HOK, Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb, ili na e-mail: boris.kardum@hok.hr ili hok@hok.hr , faks: 01/48 46 610. Kontakt osoba je Boris Kardum, telefon 01/48 06 623.

Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/II, Zagreb, Srijeda, 27. lipnja 2007.

Preliminarni program

9.00 – 10.00 Prezentacija poduzeća i poslovni razgovori: Dirk Van der Stede, direktor, MOSTforWATER www.mostforwater.com
10.00 – 10.15 Stanka za kavu
10.15 – 11.15 Prezentacija poduzeća i poslovni razgovori: Andries Gryffroy, direktor, ERBEKO www.erbeko.com
11.15 – 11.30 Stanka za kavu
11.30 – 13.00 Okrugli stol: “Izvozne mogućnosti obrtnika i malih poduzetnika – praksa i iskustva” moderator: Natko Vlahović, HOK
Lysander Werbrouck, UNIZO International, Flandrija
Andries Gryffroy & Dirk Van der Stede, Flandrija
Branko Mihovilić, obrt «POLIM»
Slavko Begić, Austrijsko-hrvatska trgovačka komora
Pitanja i rasprava
13.00 – 14.00 Domjenak

Napomena: Skup će imati simultani prijevod za engleski i hrvatski jezik.

Klikom na link možete preuzeti Prijavni obrazac u .pdf formatu:
Prijavni obrazac UNIZO Zagreb 27062007.pdf

  Vijesti - Sve