10 Srp 2018

Dodjela Plakete „Mlade ruke“ za naučnike godine-obavijest licenciranim obrtima i pravnim osobama

Plaketa „Mlade ruke“ za naučnike godine-obavijest licenciranim obrtima i pravnim osobama

Pozivamo obrte, poduzeća i institucije koje posjeduju Dozvolu (licenciju) s pravom prijema naučnika obrtničkih trogodišnjih zanimanja na praktičnu nastavu i vježbe naukovanja za podnošenje prijedloga za javna priznanja Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije-Plaketa "Mlade ruke" s pisanim priznanjem za naučnike godine u zanimanjima za koja se posjeduje licencija.


Plaketu „Mlade ruke s pisanim priznanjem“ se na kraju kalendarske godine dodjeljuje naučnicima godine za:

  • pozitivne ocjene na praktičnom dijelu naukovanja
  • izradu zapaženih uradaka
  • ponašanje u sredini iz koje dolazi

Osim navedenog podrazumijeva se da se je naučnik u Vašoj radionici istaknuo ponašanjem, zalaganjem, interesom, upornošću, timskim radom i mnogim drugim kvalitetama za koje smatrate da su čvrsti temelji za budućeg majstora. Ovaj način dodjele priznanja mladoj osobi je dodatna motivacija da se trud, rad i zalaganje priznaju.

Vjerujemo da ima uzornih učenika obrtničkih trogodišnjih zanimanja koji pohađaju praktičnu nastavu u Vašoj tvrtki, te Vas molimo ukoliko jedna od takvih mladih osoba pohađa praktičnu nastavu kod Vas predložite ju za Plaketu „Mlade ruke s pisanim priznanjem“

Molimo Vas dostavite svoje prijedloge do 28. rujna 2018. g. u Obrtničku komoru Bjelovar, Junija Palmotića 1, 43000 Bjelovar ili na e-mail adresu: obrazovanje-bj@hok.hr

Svim obrtnicima, poduzetnicima i majstorima-stručnim učiteljima koji izvode praktičnu nastavu i vježbe naukovanja za učenike obrtničkih zanimanja zahvaljujemo što svoje znanje nesebično prenose na mlade generacije i svoje vrijeme ulažu u izobrazbu mladih ljudi!

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

dsc0048
  Vijesti - Sve