27 Ožu 2019

2. redovna sjednica Skupštine Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije

 25. ožujka 2019. g. u Obrtničkoj komori Bjelovarsko-bilogorske županije održana je 2. redovna sjednica Skupštine OK BBŽ.

Uoči sjednice   župan Bjelovarsko-bilogorske županije, gosp. Damir Bajs i predsjednik Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije, gosp. Goran Grgić potpisali su Sporazum o sufinanciranju projekata i aktivnosti Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije u 2019. godini.


Tvrtka MET Croatia Energy Trade d.o.o. Zagreb predstavila je svoje usluge opskrbe prirodnim plinom.

Donesena je Odluka o potpisivanju Povelje prijateljstva s Obrtničkom komorom Splitsko-dalmatinske županije, prihvaćeno je Izvješće o radu OK BBŽ za razdoblje od 1.1.-31.12.2018.. Predsjednica Nadzornog odbora, gđa. Milena Delić detaljno je obrazložila prijedlog financijskog obračuna OK BBŽ za 2018. g., te je prihvaćen.

V.d. pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo, gosp. Dalibor Jurina predstavio je bespovratne potpore BBŽ u 2019. g. usmjerene prema obrtnicima, za koje će uskoro biti objavljen javni poziv.

V.d. predstojnik Hrvatskog-zavoda za zapošljavanje-PU Bjelovar, gosp. Nenad Martinovski predstavio je potpore za samozapošljavanje za nezaposlene osobe, temeljem kojih je otvoren zamjetan broj obrta, te je predstavio usluge HZZ-a koje mogu koristit poslodavci-obrtnici.

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Img 4290
Img 4291
Img 4285
  Vijesti - Sve