21 Kol 2007

Sudjelovanje Obrtničke komore Bjelovar na 15. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

21.08.2007.


Sredstvima javnog priopćavanja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji


PREDMET: Sudjelovanje Obrtničke komore Bjelovar na 15. jesenskom međunarodnom (stočarskom, gospodarskom i obrtničkom) bjelovarskom sajmu u Gudovcu, 07.-09. rujna 2007. g.


– priopćenje za medije


Poštovani,

već tradicionalno (po 14. put) obrtnici – članovi Obrtničke komore Bjelovar predstavljaju javnosti i tržištu svoje proizvode i usluge na Jesenjem sajmu u Gudovcu, o čijem naglašeno obrtničkom karakteru svjedoči i status Obrtničke komore Bjelovar kao suorganizatora Sajma.

Posjetitelji Sajma će ove godine moći vidjeti (a poneke na licu mjesta i kupiti) uratke 36 obrtnika – članova naših cehova (prerada metala i gume, mesoprerađivači, umjetnički i tradicijski obrti, vinari, slastičari, cvjećari, prerađivači ljekovitog bilja, uslužni obrti i trgovci) koji organizirano izlažu na štandu Komore ispred (200 m2) i unutar (200 m2) Male sajamske hale koja se popularno već naziva i Obrtničkom halom.

Posebno ističemo nastup izvornih tradicijskih obrta poput: užara, svjećara i medičara, te proizvođača tradicionalnih suvenira od vezenog platna, te umjetničkih obrta kojima se Obrtnička komora Bjelovar uvijek ponosila.

Posebno Vas pozivamo na prodajne štandove naših mesoprerađivača, slastičara i medičara, distributera izuzetno kvalitetnog domaćeg Velebitskog piva, kao i na uvijek atraktivan štand na kojem možete nabaviti kapu s vezenim amblemom po vlastitoj želji.

Uz brojne obrtnike čiji nastup na sajmu sufinancira Obrtnička komora Bjelovar, te njihova matična udruženja obrtnika, se besplatno – na teret Komore ponovno prezentiraju kao i prošlih godina i naše najistaknutije srednje strukovne škole za obrtnička zanimanja: Ugostiteljska i prehrambena škola i Obrtnička škola iz Bjelovara, demonstracijom rada učenika uz učestvovanje njihovih voditelja praktične nastave.

Značaj Jesenskog sajma u Gudovcu prepoznale su i druge područne obrtničke komore u sastavu Hrvatske obrtničke komore (Zagrebačka, Koprivničko-križevačka, Sisačko-moslavačka, Virovitičko-podravska i dr.) čiji članovi organizirano i individualno nastupaju sa sajmu.

Hrvatsku obrtničku komoru će na otvorenju sajma već tradicionalno predstavljati njen predsjednik – ove godine je to novoizabrani predsjednik HOK-e g. Mato Topić, uvaženi obrtnik iz Zagreba – sa suradnicima.

Pozivamo Vas da se i osobno na našem štandu uvjerite u poslovne i poduzetničke dosege naših obrtnika, te da im pružite primjerenu medijsku podršku uoči, tijekom i poslije sajma.

Unaprijed zahvalni, ostajemo s poštovanjem!  Vijesti - Sve