28 Lip 2018

Najava Početne konferencije Projekta "Korak bliže zaposlenju"

Početna konferencija Projekta “Korak bliže zaposlenju”

Regionalnoj razvojnoj agenciji Bjelovarsko-bilogorske županije d.o.o. odobren je Projekt „Korak Bliže zaposlenju“. Svrha Projekta je pružiti potporu nezaposlenim pripadnicima ranjivih skupina kroz dodjelu bespovratnih sredstava za samozapošljavanje i poticanje obrtništva i poduzetništva. 


 

 

 

Početna konferencija navedenog Projekta održat će se :

3. srpnja 2018. (utorak) u 10.00 sati u

Hrvatskoj gospodarskoj komori, Županijskoj komori Bjelovar,

Petra Preradovića 4/I, Bjelovar

Potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava između Ministarstva rada i mirovinskog sustava i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sustava s jedne strane i Regionalne razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije d.o.o. kao korisnika bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda. Jedan od partnera u Projektu je Obrtnička komora Bjelovarsko-bilogorske županije. U sklopu Projekta održat će se edukacije kojima je cilj jačanje svijesti o poduzetništvu i obrtništvu za nezaposlene osobe i bit će pružena potpora samozapošljavanju dodjelom potpore male vrijednosti. Nezaposlenim osobama će biti pružena poslovna podrška nakon otvaranja obrta ili poduzeća.

Pozivamo nezaposlene osobe koje razmišljaju o pokretanju vlastitog obrta ili poduzeća da dođu na Početnu konferenciju Projekta „Korak bliže zaposlenju“.

Pozivnica: http://okbj.hr/images/uploads/Početna_konferencija_-_pozivnica.pdf

  Vijesti - Sve