30 Lip 2017

Poziv i prijava za izlaganje na 25. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu od (8.-10.9.2017.)

Obaviještavamo i pozivamo obrtnike i sve članovi Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije da do 1. kolovoza 2017. primamo prijave za izlaganje na 25. jesenskom međunarodni bjelovarskom sajmu koji se održava od 8. rujna do 10. rujna 2017. g.

Bjelovarski sajma d.o.o. je objavio uvjete za nastup na ovogodišnjem jesenskom sajmu, saznajte više putem poveznice:

http://www.bj-sajam.hr/index.php/sajmovi/25_jesenski_meunarodni_bjelovarski_sajam_i_2_peti_element/

Prema odluci Upravnog odbora Obrtničke komore bjelovarsko-bilogorske županije, OK BBŽ sufinancira nastup na sajmu sa 10%.

Komora će za potrebe svojih izlagača osigurati naručeni zatvoreni neuređeni prostor unutar Hale 8A, odnosno otvorenom prostoru preko puta Hale 9 i Hale 8A.

Konfiguracija prostora omogućuje izlaganje s štandovima u nizu i zadanom dubinom 3 m, što svakako treba imati u vidu kod koncipiranja štanda svakog izlagača i dostave Prijave izlaganja. 


ZATVORENI PROSTOR

Cijene za izlagače po odbitku spomenutog popusta sa uključenim PDV bit će:

-270,00 kn za 1 m2 zatvorenog uređenog prostora

B)   OTVORENI PROSTOR

Pozicija za nastup na otvorenom prostoru direktno ovisi o opsegu prijava – narudžbi obrtnika. Za očekivati je da će Komora moći izlagati - temeljem kvalitetnog dogovora s Upravom Bjelovarskog sajma d.o.o. - na realno potrebnom vanjskom prostoru nakon umanjenja biti će:

-117,00 kuna za 1 m2 otvorenog prostora

Uvjet za prijavu izlaganja svakog obrtnika kao i do sada ostaje redovno podmirenje komorskog doprinosa i ostalih obveza prema Komori.

Rok za dostavu Vaših prijava (kolektivno na nivou Udruženja obrtnika Bjelovar, Čazma, Garešnica i Daruvar) ili pojedinačno od strane svakog izlagača prema ovoj Komori molimo da bude što brži, a najkasnije do 01. kolovoza 2017. g. s obzirom na naš postignuti dogovor s Bjelovarskim sajmom d.o.o. oko termina konačne prijave, te na potrebu obavljanja posljedičnih aktivnosti oko rasporeda izlagača i izgleda štanda, uključivo i adekvatne natpise i oznake mjesta izlaganja, kao i obavijesti Sajmu o izlagačima radi unosa u sajamski katalog.

Na raspolaganju smo Vam za svaki vid pomoć u realizaciji ovogodišnjeg nastupa Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije na predmetnom Sajmu.

Uz Prijavu izlaganja nudimo mogućnost narudžbe 1 stalnog parkirnog mjesta za osobno vozilo za pojedinog izlagača u iznosu od 125.00 kuna

Prijava za izlaganje nalazi se u privitku:

Preuzmite dokument:

  prijava_gudovac-jesenski_sajam_2017.doc   (51.5 KB)
 
  Vijesti - Sve